7/7/2018

7/7/2018

diumenge, 6 de juny de 2010

Tu proposa i algú en disposaConec poques persones tant bones ; necessita tant poca cosa per ser feliç. No es preocupa per ella ; només pensa en els demes.


No tots podem ser savis ni rics ni poderosos , ni tots podem tenir salut. Més hi ha una cosa que cadascú pot ésser : un gran home (o dona).
Un gran home és aquell a qui totes les desgracies de la vida l’arrepleguen fort i serè. El que no es desanima mai davant l’adversitat , el que sap sofrir. Es realista , modest , humil , sincer , net de cor i honrat.L’AGULLOLA de RUPIT via “ ECOLIGHT “ 75 m. 6a (V A1 obligat)
Obrir una via a una agulla emblemàtica , sense expansions i en lliure. Es una utopia improbable l’any 2010. Mai se sap del cert, si ets el primer de passa-hi ... aneu i proveu-la , sabreu perquè no estava oberta.
El primer llarg es un díedre-fissura evident. El segon supera dues curtes xemeneies , amb un tram fàcil de plaques al mig. He estimbat alguns blocs i netejat una mica , encara queda alguna cosa que es mou.L’AGULLOLA XICA del GRAU via “CASAL” 50 m. MD inf. (V A1 obligat)
Una via molt maca, re-equipada amb parabolts.
Primer llarg A1 , algun pas allunya. He posat un tascó , el 0.75 i el nº 3 al començament.
Segon llarg , una xemeneia molt estètica i estreta... desprès l’aresta de la via normal IV, equipada.