7/7/2018

7/7/2018

diumenge, 19 d’octubre de 2014

ARA ÉS L'HORA

MONTREBEI   Paret d’Aragó   18/10/2014

“ANTIPARKES”   500 m.   6a+ Ae

Bona via, bona ressenya (Luichy), parcialment equipada, sense ambient de Paret, amb 8 llargs... Molt llargs, de 55/60 m. Sostinguts i mantinguts, grau obligat 6a+.L’empenta de la Joventut

Per els que tenim una certa edat, escalar amb companys joves (i no tant joves),ens aporta vitalitat, i un aire fresc, molt necessari per renovar les il·lusions. Aprenc molt més jo d’ells, que ells de mi.

No tinc res a amagar, soc dels que sovint s’equivoca. Qui soc no es cap misteri, esta a la vista de tot el mon.
La ment sempre pot més que el cos, aquest es el nostre punt dèbil. Tinc el mateix perímetre de cintura, i peso el mateix, que quant tenia 18 anys, el meu cos em diu el que puc fer, i el que no.

Entrenament de formació de la voluntat

Fins on arriba la teva tossuderia... Entrenament mental, en situacions reals, de fins on ets capaç d’arribar, abans de rendir-te o abandonar.

Ara és l’hora

Diu la dita : “El ruc diu el que pensa, i el savi pensa el que diu”  No es necessari dir tot el que és pensa, però si pensar tot el que és diu.

Això ha canviat... Estem farts dels polítics, el mon esta ple de bons oradors, i d’espavilats... Que prediquen el que no pensen, i pensen el que no fan.
Admiro a les persones que diuen el que pensen, de manera sincera i espontània, encara que a vegades ofenguin... Pots confiar en ells.

Si ets una persona honrada i comets un error greu, tindràs remordiments tota la vida. Tot el que hagis fet i el que puguis fer, no serveix de res, només et jutjaran per aquell error... Però el pitjor error, es no cometre mai cap error.